En times healing i eget hjem

Nu tænker du måske. Hvorfor kan jeg kun vælge en healing på en time, når det er hjemme hos mig selv. -Svaret er egentlig meget simpelt. Da der vil være kørsel frem og tilbage. -Og jeg bor et godt stykke væk fra næsten alting. Vil jeg bruge tiden bedst muligt og sørge for at du får en god og effektiv healing. Så selvom jeg som fjernhealing tilbyder healinger af en varighed på 30 minutter er det altså kun muligt at få en times healing, når der er en køretur involveret. -Og fordi jeg er nordjyde, er jeg til at snakke med. -Så hvis vi bor tæt på hinanden, er det ikke et stort problem, hvis du kun ønsker 30 min healing.

Og det er ikke kun af praktiske årsager. En healing på 60 minutter er langt mere effektiv end en healing på 30 minutter.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *