Healer på hjemmebesøg

De findes nok, men jeg må indrømme at jeg ikke kender til healere, som kører ud til folk og healer dem i deres eget hjem. Med undtagelse af de, som laver husrensninger, dyrehealing og så videre. Derfor har jeg nu lavet denne side. For at kunne køre ud til nordjyderne og give dem en healing, hvor De møder deres healer i vante omgivelser og trygge rammer. Synes du ikke det er nødvendigt at vi er i samme rum, kan du også modtage fjernhealing, som i langt de fleste tilfælde er lige så effektivt. Det er også muligt at blande, så vi evt. mødes første gang og de følgende gange fjernhealing via videoforbindelse.

Og du kan være helt tryg ved at invitere mig indenfor i dit hjem. Jeg er en ganske rolig fyr 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *