En times healing i eget hjem

Nu tænker du måske. Hvorfor kan jeg kun vælge en healing på en time, når det er hjemme hos mig selv. -Svaret er egentlig meget simpelt. Da der vil være kørsel frem og tilbage. -Og jeg bor et godt stykke væk fra næsten alting. Vil jeg bruge tiden bedst muligt og sørge for at du får en god og effektiv healing. Så selvom jeg som fjernhealing tilbyder healinger af en varighed på 30 minutter er det altså kun muligt at få en times healing, når der er en køretur involveret. -Og fordi jeg er nordjyde, er jeg til at snakke med. -Så hvis vi bor tæt på hinanden, er det ikke et stort problem, hvis du kun ønsker 30 min healing.

Og det er ikke kun af praktiske årsager. En healing på 60 minutter er langt mere effektiv end en healing på 30 minutter.

Healer på hjemmebesøg

De findes nok, men jeg må indrømme at jeg ikke kender til healere, som kører ud til folk og healer dem i deres eget hjem. Med undtagelse af de, som laver husrensninger, dyrehealing og så videre. Derfor har jeg nu lavet denne side. For at kunne køre ud til nordjyderne og give dem en healing, hvor De møder deres healer i vante omgivelser og trygge rammer. Synes du ikke det er nødvendigt at vi er i samme rum, kan du også modtage fjernhealing, som i langt de fleste tilfælde er lige så effektivt. Det er også muligt at blande, så vi evt. mødes første gang og de følgende gange fjernhealing via videoforbindelse.

Og du kan være helt tryg ved at invitere mig indenfor i dit hjem. Jeg er en ganske rolig fyr 🙂

Hvorfor denne side healing-Nordjylland.dk

Med internettets stadig voksende muligheder, er det muligt at nå ud til hele Danmark. Ja, hele verden faktisk. Og sikke muligheder. Jeg har solgt meditationsmusik i Kina, Tyskland og USA. Jeg har healet mennesker over stor afstand. Og grænserne bliver udvisket med internettet. Men der er stadig mange, som stadig gerne vil se sin healer i øjnene når de modtager en behandling. Derfor har jeg startet siden healing-nordjylland.dk. For simpelthen at nå ud til en gruppe mennesker i et begrænset omfang. For at nå nordjyderne. Og for komme tilbage til de nære relationer. På denne side tilbyder jeg at køre ud til dig, som klient, så vi kan mødes over en kop kaffe, te eller et glas vand, inden vi går i gang med healingen. For at vi kan tale sammen om det, som healingen skal arbejde på og for at du kan se mig og jeg kan se dig. Så på denne side finder du muligheder, som du ikke finder på min hovedside per-mygind.dk.

Omvendt finder du også noget på per-mygind.dk, som du ikke finder her.