Hvorfor denne side healing-Nordjylland.dk

Med internettets stadig voksende muligheder, er det muligt at nå ud til hele Danmark. Ja, hele verden faktisk. Og sikke muligheder. Jeg har solgt meditationsmusik i Kina, Tyskland og USA. Jeg har healet mennesker over stor afstand. Og grænserne bliver udvisket med internettet. Men der er stadig mange, som stadig gerne vil se sin healer i øjnene når de modtager en behandling. Derfor har jeg startet siden healing-nordjylland.dk. For simpelthen at nå ud til en gruppe mennesker i et begrænset omfang. For at nå nordjyderne. Og for komme tilbage til de nære relationer. På denne side tilbyder jeg at køre ud til dig, som klient, så vi kan mødes over en kop kaffe, te eller et glas vand, inden vi går i gang med healingen. For at vi kan tale sammen om det, som healingen skal arbejde på og for at du kan se mig og jeg kan se dig. Så på denne side finder du muligheder, som du ikke finder på min hovedside per-mygind.dk.

Omvendt finder du også noget på per-mygind.dk, som du ikke finder her.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *